Video’s HAN Duurzaamheid

Hieronder tref je de laatste video’s aan van HAN Duurzaamheid. Klik op een video om hem af te spelen.

Showing results for "HAN duurzaamheid" Playlist

 • HAN-solarboat - Race of Electrics

  Description
  HAN-solarboat en Liandon present Race of Electrics. In deze race, ter afsluiting van de eerste periode van het HAN-solarboat project, neemt een solarboat (de Lianzon) het op tegen een elektrische scooter (beschikbaar gesteld door Alliander). Ze boot en de scooter gaan in het begin nek aan nek, maar wie zal er winnen... Verder zien we Coosje Hammink interviews houden met verschillende betrokken, zo...

   

 • Han Eco marathon 2013

  Description
  Op 14 juni is alweer de vijfde Han Eco Marathon op het circuit van lelystad gehouden. Behalve studenten van HAN Automotive deden deze keer ook studenten van het Deltion college mee met 2 voertuigen. Het oude record uit 2010 van 1: 295 werd al snel verbroken door het nieuwec record van 1:310. Het bleef niet bij één record want ook dit nieuwe record sneuvelde al snel. In een erg spannende eindstri...

   

 • Korte impressie Seminar en bedrijvenmarkt "Duurzaam bouwen, een kwestie van doen"

  Description
  De HAN organiseerde donderdagmiddag 25 april 2013 in Arnhem het seminar en bedrijvenmarkt 'Duurzaam bouwen, een kwestie van doen' Het thema van deze middag was Ecologisch en Bio-based materiaalgebruik. De middag werd mede aangeboden namens de Europese projecten CAP'EM en SIA RAAK. De middag begon met een bedrijvenmarkt, waar tal van ondernemingen hun uiteenlopende activiteiten op het gebied van ...

   

 • Pitch Mario Struik met Herontwerp product cooling line

  Description
  Mario Struik alumnus HAN Werktuigbouwkunde was genomineerd voor de Dag van de Duurzaamheid. Hij ptchte over het onderwerp: Herontwerp product cooling line.

   

 • Presentatie Jonathan van Deutekom Gelderland Valoriseert tijdens de Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Presentatie Jonathan van Deutekom over Gelderland Valoriseert tijdens de Dag van de Duurzaamheid.

   

 • Pitch Ewald Brown SOPRA

  Description
  Ewald Browne, alumnus HAN Elektrotechniek was genomineerd voor de Dag van de Duurzaamheid. Hier zijn pitch over SOPRA: Sustainable Off-grid Power systems for Rural Applications.

   

 • Opening HAN EMT Broedplaats Duurzame Energie

  Description
  Tijdens de Dag van de Duurzaamheid werd HAN EMT Broedplaats Duurzame Energie geopend. Zohal Rezaie student HAN ICA nam er een kijkje en sprak enkele studenten die er bezig waren.

   

 • Ir. Peter Vaessen Principal consultant DNV KEMA Transitie naar een duurzame energievoorziening

  Description
  Presentatie Ir. Peter Vaessen Principal consultant DNV KEMA over Transitie naar een duurzame energievoorziening tijdens de Dag van de Duurzaamheid van de HAN.

   

 • Presentatie Entrepreneurs in sustainability Rick van Manen en Eric van Doorn

  Description
  Presentatie van Rick en Eric over het ondernemer zijn in duurzaamheid. Rick en Eric zijn alumni van HAN Wertktuigbouwkunde. Ze vertellen over het ontstaan van hun bedrijven, geven tips voor ondernemen en laten zien hoe je duurzame ondernemer wordt.

   

 • Interview Rick van Manen en Eric van Doorn alumni Werktuigbouwkunde HAN

  Description
  Rick en Eric zijn alumni van HAN Werktuigbouwkunde en duurzame ondernemers. Tijdens de Dag van de Duurzaamheid interviewde Zohal Rezaie HAN ICA student de jonge ondernemers over hun bedrijven, duurzaamheid en hun studie aan de HAN

   

 • Interview met Wiebrand Kout HyET BV tijdens HAN Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Zoahl Rezaie student HAN ICA interviewt Ing. Wiebrand Kout over duurzaamheid, het bedrijf HyET, zijn studie aan de HAN en stageplaatsen.

   

 • Presentatie Ing. Wiebrand Kout van HyET tijdens HAN Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Presentatie van Ing. Wiebrand Kout van HyET tijdens HAN Dag van de Duurzaamheid. Wiebrand studeerde af aan de HAN bij Autotechniek. Tijdens zijn presentatie vertelt hij over het bedrijf HyET, het product, duurzaamheid en duurzaam ondernemen en heeft hij diverse tips voor technostarters.

   

 • Presentatie Marnix ten Kortenaar gepassioneerd duurzaam ondernemer

  Description
  Marnix ten Kortenaar, oud topschaatser gaf tijdens de Dag van de Duurzaamheid bij de HAN een presentatie. Hij gaat in op wat een duurzaam ondernemer is, hoe je dat wordt en vertelt zijn eigen levensverhaal en zijn bedrijf Dr Ten.

   

 • Interview met Marnix ten Kortenaar gepassioneerde duurzame ondernemer

  Description
  Marnix ten Kortenaar, oud topschaatser, is nu gepassioneerde duurzame ondernemer. Hij sprak tijdens de Dag van de Duurzaamheid van de HAN. Zohal Rezaie, HAN student, interviewt hem over duurzaam ondernemen, zijn bedrijf, duurzame innovaties en tips voor (ondernemende) HAN studenten.

   

 • Posters duurzaamheidsprojecten studenten HAN

   

 • Rick Scholten winnaar publieksprijs Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Op de Dag van de Duurzaamheid bij de HAN kreeg Rick Scholten de Publieksprijs na stemming van het aanwezige publiek. De prijs was beschikbaar gesteld door de HAN. Rick Scholten studeerde als Werktuigbouwkundige af op een energiemanagementsysteem bij Falk Bouwsystemen, leverancier van dak- en gevelpanelen.

   

 • Presentatie Sander Lucas winnaar DNV KEMA Aanmoedigingsprijs tijdens Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Presentatie Sander Lucas winnaar DNV KEMA Aanmoedigingsprijs tijdens Dag van de Duurzaamheid over ISUNA. Isuna is de afkorting voor Inteqnion Solar Systems, Stanstechniek Gaanderen, Ubbink, Nederland, Achterhoek. Deze Achterhoekse bedrijven bestrijken samen de waardeketen voor Photovoltaïsche (elektriciteitsleverende) zonne-energiesystemen: Ubbink levert de zonnepanelen, Stanstechniek het onderst...

   

 • Weblecture sustainable collaboration HAN Built Environment

  Description
  A lecture via web from America to the Netherlands (Ravenstein en Arnhem) and China about sustainable collaboration by prof. dr. Eric Connell.

   

 • Jaap van der Spek nominatie DNV KEMA aanmoedigingsprijs HAN Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Jaap van der Spek studeerde af in Elektrotechniek. Nu is hij genomineerd voor de aanmoedingsprijs van DNV KEMA tijdens de HAN Dag van de Duurzamheid. Hij vertelt in deze video over zijn project: kleinschalige waterkrachtcentrale

   

 • Rick Sanderman nominatie DNV KEMA aanmoedigingsprijs HAN Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Rick is genomineerd voor de DNV KEMA aanmoedigingsprijs tijdens de Dag van de Duurzaamheid. Samen met studenten bouwkunde en werktuigbouwkunde heeft hij een plan gemaakt voor het Paleis van de Toekomst voor de Rechtbank in Arnhem.

   

 • Wouter Schokkin en Lars Raymakers Nominatie DNV KEMA aanmoedigingsprijs HAN Dag van de Duurzaamheid

  Description
  Wouter Schokkin en Lars Raymakers zijn genomineerd voor de DNV KEMA aanmoedigingsprijs tijdens de HAN Dag van de Duurzaamheid. Ze vertellen in deze video over hun project energielaboratorium.

   

 • Studenten testen zuinige auto

  Description
  Studenten testen zuinige auto

   

 • Audit 3 DHO sterren HAN Bouwkunde

  Description
  Lienke maakte even vlug met haar iphone deze opname van de audit bij HAN Bouwkunde voor de 3 DHO sterren voor duurzaam Hoger Onderwijs.

   

 • Living The Green Live

  Description
  Op woensdag 21 december 2011 was de live-uitzending 'Living The Green Live' live te volgen. Jullie kunnen de uitzending hier terug kijken. De uitzending gaat over duurzaamheid in de stad Arnhem en op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit is een studentenproject van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

   

 • dag vd duurzaamheid HAN

  Description
  dodododo op de HAN op 11-11-11 Dag vd duurzaamheid by canandanann

   

 • Kijk naar de natuur als inspiratiebron

  Description
  Studenten HAN Industrieel Product Ontwerpen gingen na de workshop biomimicry op onderzoek uit in Burgers Zoo. Ze lieten zich inspireren door de natuur. We kwamen enkele studenten tegen in de bush en het aquarium. En ja ze keken anders.

   

 • ACE geladen met ambitie

  Description
  Wat is ACE? Waarom zou een student dat willen gaan studeren? Waarom vinden werkgevers het zo interessant? En meer vragen worden beantwoord door Marc de Leeuw, directeur HAN Automotive en Paul ten Donkelaar verantwoordelijk voor de communicatie rondom ACE. Ook zien we minister Schultz.

   

 • Minister Schultz van Haegen bezoekt ACE op Ecomobiel beurs

  Description
  In deze video een uitgebreid verslag van het gesprek dat Marc de Leeuw, directeur HAN Automotive had met minister Schultz van Haegen. Hij legt uit wat ACE is en de doelstellingen zijn. De minister praat vervolgens met een student over zijn ervaringen in het ACE programma en Kyra Rothuizen kon de minister nog net even 2 vragen stellen namens de blog HAN Studeer Techniek. Relevante links: - Korte i...

   

 • Impressie bezoek Minister Schultz van Haegen aan ACE op Ecomobiel beurs

  Description
  Minister Schultz van Haegen bracht een bezoek aan ACE op Ecomobiel beurs. Een impressie van het bezoek en de beurs.

   

 • Samen aan de slag Bijeenkomst Dubo netwerk Arnhem Nijmegen

  Description
  Op woensdag 21 september vond een bijeenkomst plaats van Dubonetwerk regio Arnhem-Nijmegen in de aula van de HAN, faculteit Techniek in Arnhem, met als thema "Samen aan de slag! Duurzaam bouwen, renoveren en beheer in de regio Arnhem-Nijmegen". Een aantal bedrijven presenteerden zich op die dag (nulenergie, passief bouwen, ecologisch bouwen, etc.), er werden lezingen gehouden en bij de entree wert...

   

 • HAN ecomarathon team 7

  Description
  Team 7 zorgt goed voor de worstjes en voor meeleunende wielen van hun voertuig. Laurens legt het uit en demonstreert die bijzondere wielen.

   

 • HAN ecomarathon team 4

  Description
  Ook de onderkant moet gestroomlijnd zijn. Zo vindt team 4. En met wat tape kom je een heel eind.

   

 • HAN ecomarathon team 3

  Description
  Team 3 heeft echt nagedacht over het concept. Maar of het gaat werken weten ze nog niet. In ieder geval besteden ze nog even aandacht aan de aerodynamisch vormgeving van het voertuig.

   

 • HAN ecomarathon 2011 docententeam

  Description
  Het docententeam van de HTS Autotechniek doet voor het eerst mee. Met een bijzonder voertuig. Let vooral op hoe de coureur in of liever op het voertuig moet plaatsnemen.

   

 • HAN ecomarathon 2011 team 6

  Description
  Team 6 heeft een voertuig van hout. Dat is lichter en daardoor hopen ze verder te komen op 1 liter benzine. We horen er meer van van Kees.

   

 • HAN ecomarathon 2011 team 5

  Description
  Disney Dennis, de coureur van team 5 vertelt het geheim achter hun concept van het voertuig voor de HAN ecomarathon

   

 • Presentatie GFT-vreter bij Gasterra. Transitie Jaarprijs 2011

  Description
  Jacob van de Heuvel, Martha Jalink, Roy van Verseveld en Jeffrey Vink vormden samen het team GFT-vreter van de HAN. Een multi-disciplinair team. Jacob mocht de vragen beantwoorden van een deskundige jury tijdens de prijsuitreiking. En deze groep won de 1e prijs. 50000 euro !

   

 • Presentatie Wouter van de Laar Flex Wkk bij Gasterra Transitie Jaarprijs

  Description
  Wouter van de Laar student Werktuigbouwkunde van de HAN werd tijdens de prijsuitreiking van de GasTerra Transitie Jaarprijs aan de tand gevoeld door een deskundige jury.

   

 • HAN GFT-vreters 1e prijs GasTerra Transitie Jaarprijs 2011

  Description
  Het multi-disciplinaire team van de HAN haalde met hun GFT-vreter de 1e prijs in de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 en kregen een cheque van 50.000 euro.

   

 • HAN Techniek nominatie: Flex WKK

  Description
  HAN Techniek nominiatie voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011: de Flex WKK

   

 • HAN Techniek nominatie: de GFT-vreter

  Description
  De nominatie video van HAN Techniek de GFT-vreter voor de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011

   

 • Voorbereiding Gasterra nominatie: Rothec Flex WKK - Wouter van de Laar HAN Werktuigbouwkunde

  Description
  Wouter van de Laar student HAN Werktuigbouwkunde is dit jaar een van de HAN genomineerden voor de Gasterra Transitiejaarprijs 2011. Voor de video-opnames voor de Gasterra website in een echte studio oefende hij voor onze camera. Zijn project het Rothec Flex WKK.

   

 • Voorbereiding Gasterra nominatie: De GFT-vreter - Jacob Martha Roy en Jeffrey studenten HAN

  Description
  Jacob, Martha, Roy en Jeffrey, 1e jaars studenten HAN Engineering (werktuigbouwkunde, embedded systems engineering, technische bedrijfkunde en industrieel product ontwerpen) bedachten een concept voor een GFT-vreter en werden er mee genomineerd voor de Gasterra Transitiejaarprijs 2011. Voor de opname van het promotiefilmpje van Gasterra oefenden ze hun presentatie....

   

 • Deel 1 HAN Werktuigbouwkunde studenten naar Indonesië: de reis

  Description
  HAN studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink krijgen van resort Via Vacare de opdracht om een duurzame energie- en watervoorziening te ontwerpen. Het resort had hiervoor een wedstrijd uitgeschreven. Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars mogen ter plekke aan de slag om hun project uit te voeren....

   

 • Deel 3 HAN Werktuigbouwkunde studenten naar Indonesië: over welvaart, Solar cooker en Justin Bieber

  Description
  HAN studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink krijgen van resort Via Vacare de opdracht om een duurzame energie- en watervoorziening te ontwerpen. Het resort had hiervoor een wedstrijd uitgeschreven. Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars mogen ter plekke aan de slag om hun project uit te voeren. Dit is deel 3 van 5 delen waarin Peter en...

   

 • Deel 4 HAN Werktuigbouwkunde studenten naar Indonesië: Evaluatie Jet Kellner Via Vacare

  Description
  HAN studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink krijgen van resort Via Vacare de opdracht om een duurzame energie- en watervoorziening te ontwerpen. Het resort had hiervoor een wedstrijd uitgeschreven. Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars mogen ter plekke aan de slag om hun project uit te voeren. Dit is deel 4 van 5 delen waarin Jet Kell...

   

 • Deel 5: HAN Werktuigbouwkunde studenten naar Indonesië: docent Christiaan Boudri evalueert

  Description
  HAN studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink krijgen van resort Via Vacare de opdracht om een duurzame energie- en watervoorziening te ontwerpen. Het resort had hiervoor een wedstrijd uitgeschreven. Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars mogen ter plekke aan de slag om hun project uit te voeren. Dit is het slot van 5 delen waarin HAN d...

   

 • Deel 2 HAN Werktuigbouwkunde studenten naar Indonesië: over het project, milieu en duurzaamheid

  Description
  HAN studenten Werktuigbouwkunde Peter Smids en Roy Krajenbrink krijgen van resort Via Vacare de opdracht om een duurzame energie- en watervoorziening te ontwerpen. Het resort had hiervoor een wedstrijd uitgeschreven. Via Vacare ligt op Gili Gede, een eiland voor de kust van Lombok. De winnaars mogen ter plekke aan de slag om hun project uit te voeren. Dit is deel 2 van 5 delen waarin Peter e...

   

 • HAN uitgeroepen tot Centre of Expertise Automotive

  Description
  Staatssecretaris Zijlstra bezocht op woensdag 26 januari de HAN voor de bekendmaking van de Centres of Expertise voor het hbo. De HAN is samen met Fontys uitgeroepen tot Centre of Expertise Automotive.

   

 • 11-11-2010 de Dag van de Duurzaamheid bij de HAN

  Description
  De Dag van Duurzaamheid. Een video impressie met de ingebruikname van de oplaadpaal, het startschot van de 11-stedentocht voor elektrische auto's, de uitreiking van de HAN SMILE studentenprijzen en een modeshow van duurzame kleding.