Select Page

Videoblogs: Werktuigbouwkunde student Sander Lucas wint Aanmoedigingsprijs DNV KEMA

Videoblogs: Werktuigbouwkunde student Sander Lucas wint Aanmoedigingsprijs DNV KEMA

Op de Dag van de Duurzaamheid is de DNV KEMA Aanmoedigingsprijs 2012 gewonnen door werktuigbouwkundestudent Sander Lucas.

De vierdejaarsstudent kreeg de prijs uit handen van Peter Vaessen, principal consultant bij DNV KEMA, voor ISUNA: een montagesysteem voor zonnepanelen op platte daken.
Hier zij 5 minuten durende pitch.

ISUNA is de afkorting voor Inteqnion Solar Systems, Stanstechniek Gaanderen, Ubbink, Nederland, Achterhoek. Deze Achterhoekse bedrijven bestrijken samen de waardeketen voor Photovoltaïsche (elektriciteitsleverende) zonne-energiesystemen: Ubbink levert de zonnepanelen, Stanstechniek het onderstel en Inteqnion verzorgt de installatie.

In deze video praat Zohal Rezaie, 4e jaars student HAN ICA met Sander.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This