Select Page

Videoblogs: HAN Werktuigbouwkunde studenten waren in Indonesië

Videoblogs: HAN Werktuigbouwkunde studenten waren in Indonesië

Hieronder een serie video’s die ik samenstelde uit materiaal dat ik van HAN Engineering docent Christiaan Boudri en studenten Peter Smids en Roy Krajenbrink van HAN Werktuigbouwkunde kreeg aangeleverd.
Zij waren een week voor een studiereis in Gili Gede in Lombok Indonesië. De foto’s blogde ik al eerder.

De studenten maakten kennis met de lokale bevolking en de problemen daar met betrekking tot milieu, afval en duurzaamheid. Ze hebben interviews gehouden om na te gaan welke behoeften en problemen er spelen vanuit het gezichtspunt van de bewoners zelf. Ook hebben ze zonnelampen uitgedeeld op een school en aan belangrijke mensen in het dorp. Dit hebben ze op zo’n manier weten te doen dat dit het milieubewustzijn stimuleerde. Ook maakten ze een Solar cooker van simpele materialen waarin bijvoorbeeld een rijstmaaltijd bereid kan worden.

In de video’s hoor en zie je hun ervaringen, de evaluatie van de eigenaresse van Via Vacare en iniatiefneemster van het project waar ze te gast waren en HAN docent Christiaan Boudri.
Een bijzonder project!

De reis

Over het project, milieu en duurzaamheid

Over welvaart, Solar cooker en Justin Bieber

Evaluatie Jet Kellner eigenaresse Via Vacare

HAN docent Christiaan Boudri evalueert

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This