Samen met docent Bedrijfseconomie Inge Nieuwenhuis bezochten we enkele afgestudeerden van de opleiding Bedrijfseconomie om in beeld te brengen wat je nu eigenlijk voor functie kunt krijgen als BE’er. Hieronder 2 video’s die we maakten bij Altop en van Raam.
Het is de bedoeling dat we meer van deze filmpjes gaan maken. Ze zullen gebruikt worden in de voorlichting tijdens bijvoorbeeld open dagen.

BE’er in bedrijf: Een gestroomlijnde organisatie door de bedrijfseconomische kijk op processen en communicatie
Op bezoek bij Cherelle Aaldering kwaliteitscoördinator bij Altop. Cherelle is oud-student Bedrijfseconomie van de HAN. In de serie BE’er in bedrijf laat zij zien waar zij werkt en wat voor werk zij doet. Zij is vooral bezig met kwaliteitscontrole en communicatie.

BE’er in bedrijf: Snel kunnen schakelen en sturen met behulp van de juiste informatie
In deze video zijn we op bezoek bij Geert-Jan Abbink, oud-student Bedrijfseconomie aan de HAN. Hij werkt bij van Raam in Varsseveld en is er assistent controller. We maken kennis met zijn werkzaamheden en krijgen een indruk van de processen in het bedrijf.

Kim afstudeerder Bedrijfseconomie HAN bij van Raam
Kim is 4e jaars student Bedrijfseconomie aan de HAN. We hebben een korte ontmoeting met haar, tijdens de opnames van alumnus Bedrijfseconomie Geert-Jan Abbink, bij van Raam waar zij afstudeert.