Select Page

Videoblog: Wetenschap en Techniekdag bij HAN Techniek

Videoblog: Wetenschap en Techniekdag bij HAN Techniek

Op 31 maart 2010 organiseerde het KWTG samen met het Kenniscentrum Bèta Techniek, de VTB-steunpunten en Technocentra voor leraren in het basisonderwijs de Gelderse Wetenschap & Techniekdag ‘Kijk verder…’.

Er werd verder gekeken naar de wereld van Wetenschap en Techniek door:

– samen met collega’s inspirerende ideeën met betrekking tot W&T in het basisonderwijs te ontwerpen (ontwerpwedstrijd)
– het zien en horen wat er de afgelopen jaren is gerealiseerd in de regio op het gebied van W&T
– te ervaren wat de regio een school te bieden heeft

Er was o.a. een W&T-cabaret, Het weer met Reinier van de Berg, ‘Out of the box’-denken met Karim Benammar en Smaaklessen.

De foto’s zijn al eerder geblogd en het avondprogramma met het debat over Techniek in het basisonderwijs heb ik live hier uitgezonden.

Hieronder een video impressie van de middag.


Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This