Select Page

Videoblog: Techniek is leuk!!

Videoblog: Techniek is leuk!!

De foto’s heb ik hier staan. Maar natuurlijk had ik ook mijn videocamera bij me en heb ik het een en ander vastgelegd. In deze korte video komen alle groepjes even aan bod en zien we een beetje met welke opdracht uit de Techniek Torens ze bezig zijn.
Leuk toch om de kinderen zo enthousiast en met plezier te zien werken met techniek. Want Techniek is leuk! En dat straalt er wel af van deze groep. Erg leuke sfeer vond ik het, waarin lekker gewerkt werd.
Voor afspelen kun je de playknop gebruiken en de knop rechts is voor groter beeld. Onder de video staat de link naar de video zelf.


De Techniek Torens op R.K. Basisschool de Leeuwenkuil from Hans Mestrum on Vimeo.

Er is ook een YouTube versie van en de video staat in blip.tv.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Ella Hueting

  Wat een leuk initiatief in de Leeuwenkuil. En wat een enthousiasme van de leerlingen. Dat moeten we in het VO en HO proberen vast te houden.

  Antwoord
 2. Jurgen

  He Hans! Wij zijn van videoblog.nl. Misschien iets voor je om daar ook eens een account aan te maken?
  Ik ben jurgen.videoblog.nl! Hopelijk vind je het wat!
  Grtnx, Jurgen

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This