zuid afrikaPersoonlijke ontwikkeling
Wow, wat een ervaring moeten Idris en Boudewijn, studenten HAN Elektrotechniek, toch gehad hebben tijdens hun stage in Zuid-Afrika in Theewaterskloof. Prachtig dat ze die kans gecreeërd hebben en benut. Want zoiets neem je hen nooit meer af en leverde een wezenlijke bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Dankbaarheid
Je merkte dat deze ervaringen hen geraakt heeft en ze er veel wijzer van zijn geworden. Misschien zelfs wel andere mensen. Ik vond het typerend, dat deze toch technische jongens, er met warmte en dankbaarheid op terugkijken. En wat te denken van het slot, waarin Boudewijn vooral indrukwekkend vond dat mensen zo dankbaar waren. Dat ze er echt iets achter hebben kunnen laten.

Rijper en wijzer
Ik vond het heel bijzonder te merken dat deze jonge mensen er rijper van zijn geworden. Eigenlijk gun je elke student een dergelijke ervaring (voor het leven).

Foto’s van Boudewijn en interview van Idris
Boudewijn heeft trouwens werkelijk schitterende foto’s gemaakt van zijn reis, waarvan hij me de link nog even doorstuurde.
En prachtig dat Idris na afloop nog even terug kwam om zijn Hyves pagina te laten zien met foto’s en daarna zelfs bij Rob Dankers die in India is geweest een interview afnam en mijn taak overnam 😉 Die video volgt in een volgende blogposting.Bekijk video op YouTube

De video is ook te bekijken in nog betere kwaliteit in Vimeo.