Select Page

Videoblog: stage HAN Studente digitale communicatie bij MTV Networks

Videoblog: stage HAN Studente digitale communicatie bij MTV Networks

Gisteren was weer een leuke dag. Samen met Ine Kelzenberg van HAN MCV en Marieke en Tinka van Arentheem College naar MTV Networks in Amsterdam geweest. We hebben daar Janine Freriks geinterviewd. Ze loopt daar stage als 4e jaars studente Digitale Communicatie van HAN Informatica, Media & Communicatie. De scholieren stelde de vragen en ik hoefde eigenlijk alleen maar de camera vast te houden en vandaag de video te bewerken.
Oh ja en we moesten met het pontje naar de overkant 😉 En op het eind kregen we nog een rondleiding door het gebouw en mochten we wat studio’s zien. Te gek!

Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This