Naar Beverwijk
Vandaag was weer zo’n dag dat je verrast wordt. Verrast door de reis, de lokatie en het gesprek. Ik ging nl. met de trein naar Beverwijk, via Amsterdam. Naar Corus, En kwam langs plaatsen waar ik nog niet geweest was, zoals Driehuis en Santpoort. Op weg naar Beverwijk. Daar zou ik door Ramon Speets opgehaald worden bij het station.

Corus
En toen ik het station Beverwijk buiten stapte stond hij daar al keurig te wachten. In de verte zag ik al de hoge schoorsteen van de Hoogovens, uh Corus natuurlijk. Na wat gedoe met beveiliging en zo kwamen we in het congrescentrum van Corus. Een magnifieke lokatie. We reden onder het monumentale pand door. De enige plek waar nog Koninklijke Hoogovens op stond. Indrukwekkend allemaal. Ik voelde me net een scholier op schoolreisje 😉

Over Master in Control Systems Engineering 
Maar uiteraard was ik niet gekomen voor de indrukwekkende omgeving, maar voor het minstens zo indrukwekkende verhaal van Ramon Speets. Hij heeft nl. bij de HAN de Master in Control Systems Engineering gevolgd en is daar met cum laude geslaagd!
Dus wie kan er dan beter wat vertellen over deze opleiding als hij. Welnu, dat hoor en zie je dus in onderstaande video.
Oh ja, by the way, je ziet ook nog interessante beelden van het Corus complex waar Ramon me langs reed. Dus van Velzen naar IJmuiden.

High Definition video
Tot slot nog even een melding van een nieuwigheidje van YouTube. Je ziet nl. na het starten van de video 360p staan, rechts onder de video. Dat is de kwaliteit waarin de video dan wordt afgespeeld. Maar je kunt ook de video in nog betere kwaliteit of zelfs in HD bekijken. En de fullscreen optie is ook prachtig qua beeld.

Het was weer een heerlijk dagje. Ramon bedankt!


Naar de video in YouTube.