Ik volgde een tijdje een groep studenten van HAN Elektrotechniek. Constant Raes, docent bij elektrotechnie en veel bezig met voorlichting ,  had me gevraagd om wat videobeelden te maken gedurende een project. Daarbij kwam ik in allerlei lessen. Al die lessen hadden samenhang. Het eindresultaat was een soort versterkertje waaraan een microfoon aangesloten moest worden en waar geluid uit komt. Om zoiets te kunnen bouwen heb je de nodige bagage nodig die aangereikt werd in de theorielessen of praktica. Op het eind van de video zie je een aantal studenten het eindproduct demonstreren aan docenten. Ook zie je het verslag dat doorgenomen wordt.
De bedoeling is nu dat een paar studenten (je ziet ze in het begin) een beschrijving maken bij deze video, die dan op de HAN website gezet kan worden. Zo kunnen toekomstige studenten zich weer een beter beeld vormen van wat er gebeurd bij elektrotechniek en zien ze alvast een paar docenten. Een blik in de keuken van elektrotechniek keuken dus.
Onderstaande video is in high definition. Maar dat kun je af zetten door op het icoontje te klikken in de video (voor betere performance). Je kunt de video ook in YouTube bekijken als je hieronder geen video ziet of de bandbreedte te laag is waardoor de video gaat haperen.
HAN Elektro project from Hans Mestrum on Vimeo.

Naar de video in YouTube.