Select Page

Videoblog: presentaties Tuimelhuis

Zo en dan nu de presentaties van de duo’s van HAN Pabo en Bouwkunde. Ze presenteren beide hun herontwerp van het Tuimelhuis, een demontabel techniekhuisje voor de basisschool.
Bekijk hun inventieve ontwerpen maar eens. Ziet er heel leuk en doordacht uit. Wel 2 totaal andere huisjes, maar mooie concepten. De genodigde waren heel enthousiast. Leuk ook om te zien dat 1 van de duo’s ook in ging op het idee van duurzaamheid en daar in de presentatie aandacht aan besteedde.
De moeite waard om te bekijken.

Het Tuimelhuis from Hans Mestrum on Vimeo.

Het Tuimelhuis 2 from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. janien

    Wow! Proficiat aan beide duo’s! Fijn, dat ik mee mag kijken, dankzij Hans-on-Experience!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This