Select Page

Videoblog: Nieuwbouw HAN Engineering

Videoblog: Nieuwbouw HAN Engineering

Ik liep rond in de nieuwbouw van Engineering van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen tijdens de Open Avond van 22 april 2009. Beetje stiekum maar toch. Mooie vormen, mooie kleuren, mooi licht.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Ella Hueting

  Leuk dat je er al even bent gaan filmen, Hans. Ik vind het echt een prachtig gebouw. Beneden is het helemaal open. Ook de practicumruimtes. Vanaf de ‘catwalk’ kan je boven op al die practicumruimten kijken. Op 2 september wordt het gebouw geopend. Tegelijk met de opening van het HAN-gebouw.
  Ella

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  @ella ja ik vind het ook erg mooi en licht overal. Je kunt overal waar je staat naar buiten kijken, dwars door het gebouw heen. Is er ook iets bekend over duurzame aspecten/bouwtechnieken in dit gebouw? Er is daarover een vraag gesteld op Arnhem Direct.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This