Select Page

Videoblog: Matthijs en Koos ontwerpen chalets (1)

Videoblog: Matthijs en Koos ontwerpen chalets (1)

Dit is deel 1 van een aantal video’s die ik op het Groene Eiland opnam. Koos en Mattthijs studeren er af voor HAN Bouwkunde. Ze ontwerpen nieuwe chalets op palen. De foto’s blogde ik al eerder.
In een schitterende omgeving met prachtig weer kwam ik naast Koos en Matthijs ook enkele campingbewoners tegen en natuurlijk de eigenaar.
Een heerlijke middag, een bijzonder project en prachtige mensen. In dit deel komen de studenten aan het woord over hun project.Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. René Wouters

  Compliment voor Matthijs en Koos: goede presentatie van wat de bedoeling is! Duidelijk, ook voor een leek (zoals ik) en dat komt door het gebruik van “gewone” taal. Nu naar de volgende video…

  Antwoord
 2. Beach Chalet

  Beste Hans,
  Via deze weg willen wij je nogmaals hartelijk danken voor de opnames die jij bij ons gemaakt heb! Ze zien er leuk en positief uit! Het is wel wat meer geworden als dat we eigenlijk verwacht hadden! Er licht nu wel een compleet verhaal. De opsplitsing van de video´s is ook goed gedaan en we zijn er van overtuigd dat degenen die deze beelden bekijkt weet waar wij mee bezig zijn! En dat is de bedoeling van de opnames! Dus het is geslaagd, echt super! HANS BEDANKT!!!
  Met vriendelijke groet,
  Koos & Matthijs
  Innovatieproject Beach Chalet
  Lutenkampstraat 2
  6629 KS Appeltern

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This