Select Page

Videoblog: kijkje bij HAN EIMC

Ik had een afspraak met Tom Vermulst van HAN Experisecentrum Informatica, Media en Communicatie (EIMC) om eens te bespreken of ik als docent ingezet kan gaan worden bij hen. Een beetje baldadig zette ik de camera aan en kregen we onderstaande wandeling 😉 Je komt verschillende van deze mensen tegen. Zo zien we Boukje, zij staat hieronder prominent als intro van de video en natuurlijke onze gids Tom Vermulst. Mirjam, Rob en Marjo hebben op de weblog van EIMC, R26, nog geen profiel staan en Marleen (zij is druk bezig zich webloggen, Twitteren e.d. eigen te maken) en Ben (directeur) waren er niet.


rondleiding HAN EIMC from Hans Mestrum on Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This