Select Page

Videoblog: congres HLO Immunochemische Technieken

Videoblog: congres HLO Immunochemische Technieken

Biochemie studenten
Tweedejaars biochemie studenten aan de HAN organiseerden een congres over immunochemische technieken op donderdag 1 april 2010. Tijdens dit congres werden er 12 presentaties over verschillende immunochemische technieken gehouden.

Congres immunochemische technieken
In de presentaties kwamen onderwerpen aan bod als wat de technieken inhouden, hoe de technieken werken en waar de technieken vooral voor worden gebruikt. Immunochemische technieken worden in het algemeen gebruikt om bijvoorbeeld een bepaald eiwit te detecteren en de concentratie te bepalen. Dit gebeurt voornamelijk met behulp van specifieke antilichamen. Op deze manier kunnen ziektes opgespoord worden bij patiënten, kan er kankeronderzoek gedaan worden of kan een zwangerschapstest uitgevoerd worden.

Video met Saba Iylia
Saba Iylia, 3e jaars vertelt ons wat over het congres en we zien wat beelden van de presentaties en vragen.


Naar de video in YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This