Select Page

Videoblog: High Tech Challenge 2009

Videoblog: High Tech Challenge 2009

Bioloid robot
De High Tech Challenge 2009 is een robotwedstrijd. De scholen kregen hiervoor een bioloid comprehensive kit in bruikleen. De winnende school mag zijn bioloid houden. Er deden zo’n 18 scholen mee.

Kunstjes en trucs
En ik moet zeggen het was een genot om de jongens en meiden bezig te zien met hun robots. De robotpuppies werden gekoesterd alsof het huisdieren waren. Ze lagen in een mandje met dekentje, werden op de schouder gelegd of tegen de borst gedrukt. En in het filmpje kun je zien wat de leerlingen de robot konden laten doen. Allerlei kunstje en trucjes, een parcourse lopen en opdrachten uitvoeren. Zo kon een robot om eten vragen, ging een ander lekker onder zeil onder een dekentje, terwijl andere robots weer handstands kon uitvoeren of kon sluipen.

Techniek is echt leuk
Heerlijk om zo bezig te zijn met techniek. De kinderen gingen er helemaal in op. Net als hun leerkrachten en ouders. Overal tussen de onderdelen, papieren zakken van de broodjes (neem ik aan) e.d. werd er geknutseld, gesleuteld en geprogrammeerd. Renden leerlingen op en neer tussen hun presentatie en werkhoek of naar de bedrijfspresentatie. Het leek wel een R&D-afdeling met wizzkids. Alleen de pizzadozen ontbraken. Verder was de sfeer hetzelfde 😉


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This