PwC - India - 862 Lakshya - James - 00946 Delhi - India - 1239 Calcutta algemeen - India - 058 PwC - James - 01398

Rob Dankers, student Technische Bedrijfskunde van de HAN had een wereldervaring tijdens zijn stage in India bij PWC in Calcutta. Ik kreeg van hem wat foto’s en een filmpje. En natuurlijk hadden we een gesprek. Deze keer werd dat niet door mij gedaan, maar door Idris, die je in een vorig bericht en video tegenkwam en naar Zuid-Afrika was geweest. Leuk om zo ervaringen uit te laten wisselen tussen studenten.
Het enige wat ik hoefde te doen was de camera aan zetten. De rest ging vanzelf. Het resultaat zie je hieronder. En ook hier geldt natuurlijk wat ik al in de andere posting schreef: deze levenservaring gun je iedere student.


Bekijk video op YouTube

Voor nog betere kwaliteit kijk in Vimeo.

Hieronder nog een slideshow van enkele foto’s van Rob. Ze geven een prachtig beeld en illustreren datgene wat Rob vertelt in de video. Zeker de moeite waard om ook te bekijken
En Idris, bedankt voor het interview! Leuk gedaan.

Ik heb ook nog even het filmpje met de sfeerimpressie van India dat Rob in zijn Facebook had staan online gezet in YouTube. Het filmpje is gemaakt door een collegastudent. Op dit filmpje zie je Rob ook diverse keren.


Bekijk video op YouTube
Naar de foto’s.