Select Page

Videoblog: HAN stage Rob Dankers in India

Videoblog: HAN stage Rob Dankers in India

PwC - India - 862 Lakshya - James - 00946 Delhi - India - 1239 Calcutta algemeen - India - 058 PwC - James - 01398

Rob Dankers, student Technische Bedrijfskunde van de HAN had een wereldervaring tijdens zijn stage in India bij PWC in Calcutta. Ik kreeg van hem wat foto’s en een filmpje. En natuurlijk hadden we een gesprek. Deze keer werd dat niet door mij gedaan, maar door Idris, die je in een vorig bericht en video tegenkwam en naar Zuid-Afrika was geweest. Leuk om zo ervaringen uit te laten wisselen tussen studenten.
Het enige wat ik hoefde te doen was de camera aan zetten. De rest ging vanzelf. Het resultaat zie je hieronder. En ook hier geldt natuurlijk wat ik al in de andere posting schreef: deze levenservaring gun je iedere student.


Bekijk video op YouTube

Voor nog betere kwaliteit kijk in Vimeo.

Hieronder nog een slideshow van enkele foto’s van Rob. Ze geven een prachtig beeld en illustreren datgene wat Rob vertelt in de video. Zeker de moeite waard om ook te bekijken
En Idris, bedankt voor het interview! Leuk gedaan.

Ik heb ook nog even het filmpje met de sfeerimpressie van India dat Rob in zijn Facebook had staan online gezet in YouTube. Het filmpje is gemaakt door een collegastudent. Op dit filmpje zie je Rob ook diverse keren.


Bekijk video op YouTube
Naar de foto’s.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. René Wouters

    Wat geniet ik van deze reportages! Wat een mogelijkheden hebben onze studenten van vandaag om de wereld in te gaan, kennis te nemen van andere culturen en daar hun voordeel mee te doen! ‘t Is misschien “not done” om over “vroeger” te spreken maar wat zou ik blij geweest zijn met dergelijke kansen! En daarom, als je zo’n kans krijgt: pak het met beide handen…je zult er geen spijt van hebben/krijgen.
    Hans, mooie informatieve video’s waar ik erg blij mee ben!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This