Select Page

Videoblog: Frank Alofs van HTS Autotechniek van de HAN nu Manager Operations bij Arval

Videoblog: Frank Alofs van HTS Autotechniek van de HAN nu Manager Operations bij Arval

Frank Alofs oud-student van HTS Autotechniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) deed de technische/commerciële richting. Nu is hij manager Operations bij Arval, een van de ondertekenaars van de intentieverklaring Baanzekerheid. In deze video legt hij uit wat een manager Operations doet en hoe zijn carrièrepad er uit zag.

Posted via email from HANs on Posterous Experience

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. ella Hueting

  Wat een mooie reclame voor autotechniek. Bijzonder ook dat je met die studie zoveel kanten op kunt. Professioneel interview!

  Antwoord
 2. Kyra

  Dank voor je compliment!

  Antwoord
 3. Ad van Son

  Inderdaad goed gelukt.
  Samen met de andere filmpjes geeft het al een aardig beeld van wat je met Autotechniek allemaal kunt doen.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This