Select Page

Videoblog: Embedded Systems Engineering & Scratch

Videoblog: Embedded Systems Engineering & Scratch

Tijdens de scratch workshop van het Stedelijke Gymnasium Arnhem maakte ik van de gelegenheid gebruik om HAN docent Hugo Arends eens te vragen wat scratch nu eigenlijk is en wat Embedded Systems Engineering aan de HAN is.
Zo horen we dat scratch een mooie programmeertaal is om je ideeën mee te modelleren en vertelt hij dat de opleiding Embedded Systems nog een jonge richting is binnen de HAN.

Link naar de YouTube video in hoge kwaliteit en naar High Definition kwaliteit.

Link naar de video in High Definition kwaliteit in Vimeo.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Jos Rouland

    De filmpjes zien er prachtig uit en geven heel goede informatie. Het bleek een zeer geslaagde dag te zijn geworden. We overwegen dit te gaan voortzetten met havo-leerlingen en misschien ook wel met basisscholen. Graag willen we als opleiding Embedded Systems Engineering onze jeugd bekend maken met embedded systems, die van groot belang zijn voor onze leefwereld.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This