Select Page

Videoblog: Dig-e-vent 2009

Videoblog: Dig-e-vent 2009

screenhunter01 Apr. 08 23.18 Prachtige dag was het in de gangen, lokalen en aula van de faculteit Techniek en Informatica Communicatie Academie. Het was nl. de dag van Dig-e-vent 2009. Een gamezone in de aula en een heuse laserdansvloer, overal standjes met games ontwikkeld met scratch van deelnemers aan de Creative Challenge , diverse workshops en overal muziek en experimenterende studenten. Zo’n sfeer zou je altijd wel willen hebben. Spelend leren of lerend spelen, zeg het maar.
De foto’s van @denkbeeldhouwer staan hier en de foto’s van mij hier. Hieronder een video-impressie. Tja en de muziek is natuurlijk aangepast aan de doelgroep 😉 Dus zet je boxen maar open (of dicht natuurlijk).


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This