Select Page

Videoblog: betonmonsters duurzamere beton

Videoblog: betonmonsters duurzamere beton

Gisteren blogde ik de foto’s al en vandaag de video-impressie, want YouTube heeft vannacht mijn edit mooi klaar gemaakt.

Monsters duurzamere beton
Vandaag gaan de studenten Civiele Techniek van de HAN eens naar hun uitprobeersels kijken. Ze hebben nl. enkele weken geleden (zie videoblog) betonmonsters gemaakt. Daarbij was de opdracht om duurzamere beton te maken. En dat leverde op dat een groep resten van een oude fietsband verwerkte in hun mengsel en een andere groep glaswolresten.

Beton met rubber?
Je verwacht dan natuurlijk dat rubber en beton niet samen gaan en maar een rommeltje op levert. Nou…..bekijk het resultaat maar eens.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This