Select Page

Videoblog: bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek

Videoblog: bedrijvenmarkt Bouwkunde en Civiele Techniek

bedrijvendag bouwkunde civiele techniek12 november
Ik was vanmorgen bij Gert Kitzen, business manager van het Expertise Centrum Built Environment en had een leuk interview met hem over de bedrijvenmarkt van Bouwkunde en Civiele Techniek op 12 november.

Meer dan alleen bedrijvenmarkt
Ger vertelt ons enthousiast alles over die dag, die uitgegroeid is van een bedrijvenmarkt naar een dag waarop ook het lectoraat ZorgGericht Bouwen een intreerede houdt en er een grote reunie is van oud-studenten.
Daarnaast wordt er aandacht gegeven aan de Moeder Teresa stichting, waar ik al eerder over blogde. Ook voor buitenstaanders is dit evenement gratis te bezoeken.

Videoblog
Hieronder dus de video.


Bedrijvenmarkt bouwkunde en civiel techniek from Hans Mestrum on Vimeo.

Voor de liefhebbers in blip.tv en YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This