Select Page

Videoblog: BAM Techniek op HAN Bedrijvendagen

Videoblog: BAM Techniek op HAN Bedrijvendagen

Vorige week waren we even te gast bij BAM Techniek in Apeldoorn. Leuk om weer eens bij een bedrijf te komen en zeker als je dan een oud HAN student ontmoet. Natuurlijk waren we er niet zomaar, maar om eens te horen waarom BAM Techniek nu eigenlijk op de HAN Techniek Bedrijvendagen staat. Want ze stonden er vorig jaar ook. Ze staan zelfs op de bedrijvendag van Engineering en van Bouwkunde/Civiele Techniek. Dus zowel op 14 als 15 oktober. En wat is er nou beter om het gewoon eens uit hun eigen mond te horen.
Johan van Dijk, docent aan de HAN en projectleider van de bedrijvenmarkt had een informeel gesprekje met Tim, bouwkundig tekenenaar, Matthijs, Engineer en Yvonne, P&O manager.
Hieronder vind je de video.


Naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This