Select Page

Videoblog: Workshop Informatievaardigheden aan docenten HAN Built Environment

Videoblog: Workshop Informatievaardigheden aan docenten HAN Built Environment

Hieronder de video en de sheets van de workshop Informatievaardigheden die Jose Jagerman van Studiecentra HAN gaf aan docenten van Bouwkunde en Civiele Techniek van de HAN.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Irma van Zanten-van Houts

  Dag Hans,
  Dank je voor de mooie samenvatting van deze pilot Informatievaardigheden voor docenten. Voor mij is het leerzaam omdat ik deze training tot nu toe alleen aan studenten heb gegeven. Bovendien is het leuk om zo te zien hoe jij te werk gaat. Complimenten.

  Antwoord
  • Hans Mestrum

   Hallo Irma,
   bedankt voor je reactie. Leuk om dat zo eens mee te maken. Voor mij trouwens ook weer een mooi leermoment doordat ik nu voor het eerst op mijn mac dit filmpje heb ge-edit 😉

   Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This