Select Page

Videoblog: studenten minor Wordclass Performance over hun Lean project

Videoblog: studenten minor Wordclass Performance over hun Lean project

World Class Performance

Vandaag de dag hebben zowel grote als kleine bedrijven te maken met wereldwijde concurrentie. Om succesvol te zijn moet je dus een world class performance leveren.

Uit internationaal onderzoek en publicaties blijkt dat succesvolle bedrijven (world class) op grote schaal gebruik maken van de Lean Management filosofie en – methodieken. Door zich maximaal te richten op de wensen van de klant met innovatieve en betrouwbare producten en korte levertijden, dwingen bedrijven zichzelf om continue te verbeteren waardoor kosten tegelijkertijd dalen. Bedrijven die Lean succesvol toepassen zijn in staat om blijvend te concurreren op wereldschaal.

Real life

De minor Wordclass Performance/Lean Management geeft studenten inzicht in de bestaande verbetertechnieken en methodieken die bedrijven gebruiken voor continue verbetering van de performance. Ervaring opdoen met de toepassing van de technieken en methodieken gebeurt in een real life project bij een bedrijf.

Onderwerpen die aan bod komen in de minor

  • Proces- en Productinnovatie (Lean Management)
  • Continu verbeteren (Kaizen)
  • Doorlooptijd verkorting (QRM)
  • Klant- en medewerkerstevredenheid
  • Kwaliteitverbetering (6 Sigma)
  • Leiderschap en cultuur in organisaties

Video’s Lean projecten

In onderstaande 2 video’s praat Stef Tiggeloven, docent faculteit Techniek en lectoraat Lean met Rick, Tijmen, Ward en Juul over hun Lean projecten die ze in het kader van de minor Lean hebben uitgevoerd.

HAN Lean Event 26 januari

Tijdens het HAN Lean Event op 26 januari zullen zij en andere studenten hun projecten demonstreren.

Er zijn nog plaatsen voor het HAN Lean Event op 26 januari 2012. In deze video vertelt Stef Tiggeloven van het HAN lectoraat Lean er meer over.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This