Select Page

Videoblog: Pieper of the year, event van studenten minor Evenementenmanagement

Videoblog: Pieper of the year, event van studenten minor Evenementenmanagement

Studenten van de minor Evenementenmanagement van HAN FEM organiseerden de kennisquiz Pieper of the Year. Burgklassers van middelbare scholen uit de omgeving van Arnhem en Nijmegen hadden in voorrondes bepaald welke 10 scholieren naar de finale mochten bij de FEM in Nijmegen. De winnaar van de finale werd Job de Brouwer van Montessori College Nijmegen. Hij kreeg o.a. een tablet en mag zich de beste brugklasser van 2013/2014 noemen.
Ik maakte de volgende impressie.

En natuurlijk mogen de studenten trots zijn over het feit dat ze een nieuwsitem van ruim 3 minuten kregen op de televisiezender voor de stadsregio Arnhem-Nijmegen, kanaal 13. Zie de video hieronder.

Meer via de onderstaande links:
Twitter HAN FEM (@HANFEM)
Blog Vergroot je Wereld
Facebook HAN Vergroot je Wereld
HAN minor EvenementenManagement op HAN website
Blog minor Evenementenmanagement
Facebookpagina HAN University of Applied Sciences
Twitter HAN (@HANnl)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This