Select Page

Videoblog: Internationalize at HAN – be inspired and go abroad!

Videoblog: Internationalize at HAN – be inspired and go abroad!

Canan vertelt (Nederlands gesproken) over haar bezoek aan een congres in Turkije, waar zij een taaltest heeft geïntroduceerd. Monique Nederhoed, medewerker International Office Nijmegen vertelt (Engels gesproken) wat belangrijk is als je buitenlandse stage of studieperiode wilt gaan volgen. Vervolgens aan het woord: Duitse studenten Elena, Isabelle, Anna en Juliane (Engels gesproken) over hun voorbereidingen op hun stage in Zuid Afrika en 2 Logopedie studentes uit Wenen (Julia and Elisabeth) over hun ervaringen met het studeren in Nederland (Engels gesproken).

www.han.nl/logopedie

Speech Therapy and Internationalisation at HAN University of Applied Sciences

In this video we meet students Speech Therapy from the HAN University of Applied Sciences in the Netherlands. They talk about going abroad.
Also two students from Vienna visiting the HAN for Speech Therapy are interviewed.

[pl_video video=”youtube” id=”ZN0Cd81q7vs”]

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This