Select Page

Videoblog HAN Ecomarathon 2012

Videoblog HAN Ecomarathon 2012

Ik kwam op facebook deze interessante video nog tegen van collega’s Peter de Haan en Paul Claessen van HAN Autotechniek over de HAN Ecomarathon.

De beschrijving bij de video:

Camera: Paul Claessen Editing: Peter de Haan
Ook dit jaar is de HAN Ecomarathon weer gehouden.
De winaar dit jaar is team 3 met 244,7 km op 1 liter benzine.
Vanwege uitzonderlijke prestaties vielen nog een paar teams in de prijzen.
Wat speciaal op deze eco marathon was: er waren de nodige elektrische auto’s beschikbaar voor het publiek om kennis mee te maken en in te proefrijden.
Wederom een geslaagde dag voor zowel de studenten als de docenten van HAN Automotive.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This