Select Page

Videoblog: Bouwkunde in de praktijk in Technovium – Hinke en Gijz Bouwkunde studenten

Videoblog: Bouwkunde in de praktijk in Technovium – Hinke en Gijz Bouwkunde studenten

Hinke en Gijz 3e-jaars Bouwkunde studenten aan de HAN bezochten samen met Kyra, Gerrit Averesch en mij het Technovium gebouw in Nijmegen. Voor hen als bouwkunde studenten is een dergelijk gebouw natuurlijk om van te smullen. Alle techniek is namelijk zichtbaar. Dat kun je ook op de foto’s van Technovium zien en in de video van het interview met docent Gerrit Averesch.

Naar de video in YouTube

Meer video’s op Studeer Techniek of onder de rubriek hierboven in het menu: Video’s Bouwkunde en Civiele Techniek

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Videoblog: Bouwkunde in de praktijk in Technovium – Hinke en Gijz Bouwkunde studenten -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Hans Mestrum, Hans Mestrum. Hans Mestrum said: @KMAJRothuizen @studeertechniek Videoblog: Bouwkunde in…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This