Select Page

Videoblog: Bedrijfsbezoek HAN minor Industrial Management aan Nacco Materials Handling in Nijmegen

Videoblog: Bedrijfsbezoek HAN minor Industrial Management aan Nacco Materials Handling in Nijmegen

Voor de minor Industrial Management van de opleiding Technische Bedrijfskunde van de HAN is, naast het organiseren van een gesponsorde studiereis, één van de opdrachten om een bedrijfsbezoek te regelen zowel in binnen- als buitenland. Vandaag zijn de studenten naar Nacco Materials Handling gegaan in Nijmegen. De reden waarvoor we hier naartoe wilden gaan is het feit dat daar de productielijnen logistiek gezien goed geregeld is en dat de theorie hier in praktijk is gebracht.

Meer informatie via:

IMTour13 op Facebook
IMTour13 op Twitter (@IMTour13)
website IMTour13
Blog Studeer techniek
Twitter Studeer Techniek (@studeertechniek)
Facebook HAN Studeer Techniek
HAN Technische Bedrijfskunde op HAN website
Facebookpagina HAN University of Applied Sciences
Twitter HAN (@HANnl)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This