Select Page

Video Thijs Homan komt er aan

Even een blogposting voor de ongeduldigen onder ons 😉
De video van de prachtige, humoristische en inspirerende workshop “De binnenkant van de organisatieverandering” van prof. dr. Thijs Homan gisteravond bij EIMC komt er aan. Aangezien het 1,5 uur video is duurt het ongeveer na mijn bewerking 6 uur voor dat ie klaar is. Daarna wordt ie geuploaded naar blip.tv en vimeo. Die conversie duurt natuurlijk ook weer even. Dus ik hoop dat ie morgenvroeg online staat.
Hou de weblog dus in de gaten want je mag dit optreden echt niet missen 😉

En mocht je toch al Thijs Homan eens aan het woord willen zien dan kun je de video die ik maakte tijdens het congres Schitterend Organiseren in 2006 eens bekijken. Hij zet samen met Mathieu Weggeman het gesprek over keuzes in organisties in een bedrijfsfilosofisch kader. Ik heb er ook de podcast bijgezet van destijds voor mensen die het gesprek willen beluisteren of downloaden.

Update: de video staat inmiddels op deze weblog.

Launch in external player

En hieronder tref je het gesprek aan als podcast.
Podcast

Podcast on Experience: POE-137-20061011: Talkshow De Keuze (26 mb, 55 min)

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This