Select Page

Video: HAN SMILE project – interview met projectleider Rob van Beek

Video: HAN SMILE project – interview met projectleider Rob van Beek

Het HAN SMILE project is een project van HAN Automotive waarin diverse projecten op het gebied van duurzaamheid bij elkaar komen. In september start er een speciale SMILE-klas bij de HTS Autotechniek. Daarbij wordt niet alleen gemikt op de technische studenten die autotechniek interessant vinden, maar ook op de geinteresseerde generalisten.
Goed om eens te horen van de projectleider van SMILE, Rob van Beek, hoe het concept in elkaar zit, wat het met duurzaamheid te maken heeft en welke studenten er voor in aanmerking komen.


Bekijk video op YouTube

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Rob van Beek

    Fijn zo’n positieve twitterreactie!
    Ik heb het aan het thuisfront laten zien en ze waren tot aan het eind aandachtig; kwam goed over en de boodschap was ook duidelijk.
    mooi zo!

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This