Select Page

Video ouderavond Built Environment

Video ouderavond Built Environment

Voor ouders en verzorgers van de 1e jaarsstudenten Bouwkunde en Civiele Techniek werd 11 oktober een ouderavond georganiseerd. De presentaties van deze avond zijn op video vastgelegd en kunnen nu online worden (her)bekeken.

Tijdens een ouderavond krijgen ouders en verzorgers informatie over de opbouw van de opleiding waarmee de 1e jaarstudenten Bouwkunde en Civiele Techniek net zijn begonnen.
De vraag om de presentaties online te zetten kwam van een ouder, die deze avond niet aanwezig kon zijn.

Naar de videoregistratie.

(bron HAN.nl)

Get Microsoft Silverlight

Click here to use the legacy Internet Explorer only version if you cannot install Silverlight.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This