Select Page

Vandaag spullendag

Vandaag de dag van verrassingen. Voor het eerst met de trein naar Arnhem en ICT spullen in ontvangst nemen. Machtig prachtig allemaal weer.

De trein
Deze weblogposting maak ik nu vanuit de trein. Ik moet zeggen dat het wel relaxt is om zo in de trein te werken. Tussen Arnhem en Den Bosch is het ongeveer 45 minuten dus mooi om mail te lezen, weblog bij te werken etc. In Den Bosch en Arnhem moet ik overstappen dus dan heeft werken met de laptop weinig zin. Maar dat tussenstuk dus wel. Kortom: mijn treinreis is gewoon werktijd.

ICT spullen
Ik werk nu op een Dell Precision M6300. Een echt werkpaard met maar liefst 4 gb geheugen en vanalles er op en er aan. Moet dat allemaal nog eens bekijken. Groot scherm, diverse usb aansluitingen, fireware, bluetooth en hsdpa chip.
Met de KPN simkaarthouder werk ik nu op elke lokatie waar geen wi-fi is eigenlijk net zo snel als op mijn werkplek, Heerlijk!
Verder heb ik nu een sim met hsdpa in mijn ipaq 614c (met foto/videocamera), die overigens ook wi-fi heeft. Betekent dus dat ik ook altijd met mijn pda kan internetten en bellen. Wow!
Tot slot heb ik nog een 2-tap craddles in ontvangst genomen (1 voor mijn homeoffie en 1 voor in Arnhem) zodat de ipad altijd gesynchroniceerd wordt met mijn laptop en het HAN netwerk. Zodoende heb ik oveal mijn contacten en afspraken bij de hand. Wat een efficiency!
Als ik dus foto’s heb gemaakt kan ik ze in de trein alvast uploaden naar Flickr en een blogposting klaar zetten. Op deze manier is de lange rit van Boxtel naar Arnhem dus priima te doen.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This