Vandaag de dag van verrassingen. Voor het eerst met de trein naar Arnhem en ICT spullen in ontvangst nemen. Machtig prachtig allemaal weer.

De trein
Deze weblogposting maak ik nu vanuit de trein. Ik moet zeggen dat het wel relaxt is om zo in de trein te werken. Tussen Arnhem en Den Bosch is het ongeveer 45 minuten dus mooi om mail te lezen, weblog bij te werken etc. In Den Bosch en Arnhem moet ik overstappen dus dan heeft werken met de laptop weinig zin. Maar dat tussenstuk dus wel. Kortom: mijn treinreis is gewoon werktijd.

ICT spullen
Ik werk nu op een Dell Precision M6300. Een echt werkpaard met maar liefst 4 gb geheugen en vanalles er op en er aan. Moet dat allemaal nog eens bekijken. Groot scherm, diverse usb aansluitingen, fireware, bluetooth en hsdpa chip.
Met de KPN simkaarthouder werk ik nu op elke lokatie waar geen wi-fi is eigenlijk net zo snel als op mijn werkplek, Heerlijk!
Verder heb ik nu een sim met hsdpa in mijn ipaq 614c (met foto/videocamera), die overigens ook wi-fi heeft. Betekent dus dat ik ook altijd met mijn pda kan internetten en bellen. Wow!
Tot slot heb ik nog een 2-tap craddles in ontvangst genomen (1 voor mijn homeoffie en 1 voor in Arnhem) zodat de ipad altijd gesynchroniceerd wordt met mijn laptop en het HAN netwerk. Zodoende heb ik oveal mijn contacten en afspraken bij de hand. Wat een efficiency!
Als ik dus foto’s heb gemaakt kan ik ze in de trein alvast uploaden naar Flickr en een blogposting klaar zetten. Op deze manier is de lange rit van Boxtel naar Arnhem dus priima te doen.