Select Page

TV opname bij uitreiking TukTuks bij de HAN

TV opname bij uitreiking TukTuks bij de HAN

Vandaag werden de TukTuks uitgereikt aan de deelnemende teams. HAN en TU/e waren aanwezig en maakten de loting door Enviu mee van wie welke TukTuks zou krijgen, het uitproberen van de voertuigen en de opname van TV Gelderland. Hieronder een impressie hoe de opname in zijn werk ging. Er kwam nogal wat bij kijken. En wat ik mooi vond is dat TV Gelderland geen aparte shots deed, maar probeerde alles in 1 keer op te nemen. Ja dat geeft toch een natuurlijker beeld. Maar goed, de cameraman moest natuurlijk wel weten waar de TukTuk zou stoppen en waar de interviewer zou gaan staan. Ruben was toch wel een tikkeltje zenuwachtig, maar presenteerde vervolgens het TukTuk project met verve en a l’improviste!

Hogere beeldkwaliteit

Ik zal ook nog een video online zetten van een interview met Enviu. En foto’s komen er ook aan.
De muziek bij deze video is van collega Geert Veneklaas van Muziek voor Media.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This