Select Page

The Micro-Sociology of Networks

Wow! Dit is een must-see. Hierin zitten nagenoeg alle trends op het gebied van nieuwe media en de veranderingen in de samenleving. Zoveel herkenbaars en zo compact weergegeven. Erg knap.
Duidelijk te zien is dat we weer terug gaan of liever vooruit gaan naar: de mens centraal. Dat was in het verre verleden al zo, maar we waren het even kwijt. Door nieuwe media komt het weer terug. Er zijn veranderingen op til, waarin het meer gaat om produceren of nog beter co-creatie dan consumeren. Want het Web dat zijn Wij! 

Ik beveel deze presentatie van David Armano dan ook van harte aan.

Via Upstream

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Denkbeeldenstorm

    Dit is inderdaad een erg fraaie presentatie. Zelf zie ik nog een link tussen deze ‘micro-sociology of networks’ en de menselijke zoektocht – in de wetenschap – naar het kleinste ‘waarneembare’ deel, atomen, dna, planck-scale.

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This