Select Page

The HAN Daily

The HAN Daily

Via Paper.li kun je mooie magazines maken door er diverse bronnen in te stoppen.
Zo heb ik deze HAN Daily gemaakt. Bronnen die worden gebruikt zijn:

– twitterlijst met mijn HAN tweeps
– twittwelist met HAN studenten tweeps
– HAN weblog
– weblogs van HAN collega’s
– persberichten en nieuws van de HAN
– foto’s
– video’s

Het is dus content die niet alleen door de HAN is gemaakt, maar ook door studenten van de HAN, collega’s van de HAN etc. Dus een bond en rijk palet van allerlei mensen die verbonden zijn met en aan de HAN. Ze delen van alles. En dat vind je dus in zo’n magazine. Een nieuw magazine samenstellen gaat automatisch en de frequentie en verspreiding heb je zelf in de hand.
Klik op een rubriek aan de zijkant om meer te zien of ga naar de paper.li online.

En zoals je ziet kun je een dergelijk magazine makkelijk opnemen in een blog e.d. Verder kun je het prima delen via Twitter e.d. en kun je je er op abonneren.
Handig toch! Maak er zelf ook eens een. Je kunt dat doen door in het magazine hieronder op de Start a paper te klikken.

laat je even weten wat je gemaakt hebt?


About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This