Select Page

Terugblik Den Haag Telecom

Technorati tags:

Op Den Haag Telecom staat mooi materiaal van tot het event van dit jaar. Zie hieronder:

Inleiding Wilbert Stolte, wethouder Den Haag (mp3)

Content anytime, anywhere. Nieuwe toepassingen in mobiele (breedband)communicatie. Jeroen Hoencamp, Management Team Vodafone NL (ppt)

De ongekende waarde van 650.000 uur audiovisueel archief voor de markt. Edwin J.F.B. van Huis, Algemeen directeur Instituut Beeld en Geluid (ppt)

Voetballen met Versatel en meer. Hoe de nieuwe klant van Versatel eruit ziet. Aad T. Beekhuis, COO Versatel Telecom International (ppt)

Triple Play. gevecht om de markt? De klant als ‘Master of the YOUniverse’. Michiel Buitelaar, Directeur Consumenten, divisie vast KPN Telecom (ppt)

Interview met scholieren (mp3)

adsl light (vanaf 128k) breedband (vanaf 384k)
download video download video

Klik hier voor de deelnemerslijst van 2005.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

  1. koos

    Hans, geen presentatie van UPC?

    Antwoord
  2. Hans Mestrum

    Nee die stond er nog niet bij. Heb inmiddels een mailtje uitstaan met de vraag of die nog komt….

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This