Select Page

Technorati: mainstream media vs weblogs

Msm

Sifri heeft het 3e deel van zijn analyse van de Technorati cijfers on-line staan. Eerder ging het over het aantal postings en het aantal weblogs. Dit keer gaat het over de Mainstream Media vs de weblogs. Daarbij kijkt hij niet naar het aantal hits of pageviews, maar naar het aantal keren dat naar een bron gelinkt wordt. Je kunt daar wel je twijfels bij hebben, aangezien webloggers vaank naar traditionele media linken om hun mening kracht bij te zetten. Dat zegt dus nog niets over de belangrijkheid van die bron.
Opvallend is verder dat slashdot.org niet als weblog wordt aangemerkt, valt te lezen in de reacties bij zijn posting en dat er 3 bronnen bij staan die geen weblog zijn, maar een ‘gewone’ site. Verkeerd kleurtje gebruikt?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. pc4media

  Daily Kos Andrew Sullivan > Boston.com. When Will Bloggers Start to Be Media Sponsor for Fundraising Events?

  Steve Rubel of MicroPersuasion pointed to a post by David Sifry of Technorati which shows which websites most influence bloggers. This was measured by the incoming links from blogs to these sites among the bloggers that technorati tracks. I noticed

  Antwoord
 2. MarketingFacts

  Hoe lang zijn lezers eigenlijk on-line op weblogs?

  Volgens Darren Rowse van ProBlogger 96 seconden. Dat lijkt niet lang, maar een gemiddelde TV commercial duurt 15 tot 30 seconden. Ik heb gelijk even gekeken hoe lang ze

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This