Select Page

Symposium HAN Automotive op weg in duurzaamheid

Duurzaamheid
28 mei houdt HAN Automotive een interessant symposium over duurzaamheid. Aan bod komen  o.a. Hymotive (aan waterstof gelieerde projecten), Weight Optimized Vehicle Design en zal TNO een lezing houden over cradle to cradle. In diverse parallelsessies kan het thema verder uitgediept worden. Het symposium wordt georgaiseerd door het Applied Research Laboratory-Automotive (ARL-A) dat samen met de lectoraten Mobiliteitstechnologie en Voertuigmechatronica en de opleiding HTS-Autotechniek HAN Automotive vormt.

Sfeerimpressie
Uiteraard zal ik er bij zijn om er een sfeerimpressie van te maken met video en foto’s.

Uitnodiging
Hieronder tref je het uitgebreide programma aan en de mogelijkheid je in te schrijven.Het seminar staat ook in Upcoming en LinkedIn Events.


Uitnodiging HAN Symposium 2009: HAN Automotive op weg in duurzaamheid Uitnodiging HAN Symposium 2009: HAN Automotive op weg in duurzaamheid Hans Mestrum

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This