Select Page

Succesvol seizoen HTS Autotechniek Rally Team

Succesvol seizoen HTS Autotechniek Rally Team

Bart Vink van het HTS Autotechniek Rally Team (HART) stuurde me onderstaand mailtje:

"Ik ben blij je te kunnen melden dat alweer het laatste compilatie filmpje van dit seizoen online staat. Tijdens de Twente Rallysprint op 2 november j.l hebben wij de laatste wedstrijd van het seizoen succesvol afgesloten met een 5e plaats in het sprintkampioenschap en 2e in de klasse A6 in Hengelo. Dit betekend dat we  7e plek in het sprintkampioenschap van 2008 hebben behaald. Een positie waar we met zijn alle trots op zijn."

En daarom hier het compilatiefilmpje dat de studenten gemaakt hebben. Ondertussen al 447x bekeken!

Link naar de video in hogere kwaliteit.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This