Select Page

Students2Business HAN wint 1e prijs in Noorwegen

Ik lees net dat student2business, een student company van de HAN, de eerste prijs heeft gewonnen in het onderdeel Dragons Den met hun product squeezer op de internationale tradefair in Noorwegen. Ik heb ze al eens geinterviewd en in die video laten ze ook de squeezer zien.
Proficat mensen!

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

2 Comments

 1. Thomas

  Hans,
  Even een vraag aan jou. Ik heb een WordPress blog, maar ik wil eigenlijk i.p.v. “Thomas’ blog” een afbeelding in de header hebben maar ik weet niet hoe ik dat moet doen. Moet de css en php’s aanpassen maar heb er te weinig verstand van. Zou je mij kunnen helpen? XD
  Thomas

  Antwoord
 2. Hans Mestrum

  Ha Thomas,
  ik heb daar zelf ook niet zoveel verstand van 😉
  Maar je kunt de developer toolbar eens downloaden voor je browser. Daar kun je van alles mee zien.
  Of bekijk de achtergrond afbeelding van je blog maar eens: http://thomas.miegielsen.net/blog/wp-content/themes/pixeled/images/bgbody.jpg
  Dan zie je het plaatje van je weblog stijl. Die zou je aan kunnen passen en dan terug kunnen zetten.
  Kun je trouwens in je weblog software geen banner uploaden?
  Succes!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This