Select Page

Studenten HAN Technische Bedrijfskunde vinden oplossing tegen kauwgomplak

Studenten HAN Technische Bedrijfskunde vinden oplossing tegen kauwgomplak

Bert-Thijs Theunissen en Thomas Modderkolk, studenten Technische Bedrijfkunde bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), hebben een oplossing bedacht tegen kauwgomplak. Velletjes gerecycled papier worden meegeleverd in een pakje kauwgom. Als je uitgekauwd bent, wikkel je het kauwgommetje in zo’n velletje en doe je het vervolgens in de prullenbak
Op de HAN website staat een uitgebreid artikel over de vinding van de studenten. Personal Packaging S.C., het studenten bedrijfje van deze studenten is vanwege deze vinding op tv verschenen. Gisterenmiddag is er een kort interview af genomen door Kanaal 13 uit de stadsregio Arnhem/Nijmegen. 


Link naar YouTube.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This