Select Page

Stem op de HAN teams voor GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 !

Stem op de HAN teams voor GasTerra Transitie Jaarprijs 2011 !

Woensdag a.s. is de prijsuitreiking van de GasTerra Transitie Jaarprijs 2011.

GTJP2 HAN teams doen daar aan mee. 1 van de prijzen is de internetprijs. Die wordt bepaald door het aantal stemmen via internet. Vorig jaar won de HAN die prijs. Het zou natuurlijk mooi zijn als de HAN dit jaar weer prijs wint, waaronder die internetprijs. Vandaar deze oproep om de te stemmen op de GFT-vreter (helemaal links bovenaan op de stempagina) en de Flex WKK (helemaal links onderaan).

Mocht je nog even willen weten wat de HAN teams bedacht hebben dan staan hieronder nogmaals de video’s.

Mogen de teams op jullie stem rekenen?

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This