Select Page

Statistieken: bezoekers op HAN gerelateerde content

Zo en nu het aantal bezoeken op HAN gerelateerde content. Altijd prettig om te weten hoeveel mensen nu je bijdrages bezoeken. Daarbij kijk ik dus naar mijn weblogpostings (hier en op Arnhem Direct), RSS feed (van mijn weblog), foto’s (Flickr), video’s (YouTube, Vimeo, Blip.tv), podcasts (mp3 audio op mijn weblog)en documenten (SlideShare en Scribd) die ik online heb staan.
Het tabelletje hieronder geeft aan hoeveel producties er zijn (dus hoeveel heb ik geproduceerd van 1 sept. t/m 31 dec. 2008) en het aantal bezoekers die het bekeken hebben. HoE betekent uiteraard HANs on Experience. Het aantal podcastbezoekers geeft aan hoe vaak een mp3 is gedownload of beluisterd.
Je kunt weer op een grafiek klikken voor een vergrote versie.

HAN gerelateerde content Aantal producties Aantal bezoekers
     
Blogpostings HoE 161 73422
RSS feed weblog HoE 161 57234
Blogpostings Arnhem Direct 23 2192
Fotosets 22 7558
Podcasts (mp3 audio) 5 2925
Presentaties 29 5666
Documenten 11 731
Twitter tweets met link 197 2716
Video’s 65 10864
     
Totaal 674 163308

 

hits han content

verdeling bezoekers HAN gerelateerde content

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Ingeborg

    Mooie cijfers Hans! Complimenten… vooral je podcast is super. Ben benieuwd naar het volgende kwartaal ter vergelijking.
    Gr Ingeborg

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This