Select Page

Statistieken 2005 (1): RSS, bezoekers en pageloads

Zoals beloofd zou ik hier nog de statistieken neerzetten van 2005. Ik doe dit in een paar afzonderlijke postings. In deze posting de grafiekjes met het aantal wbfeed abonnees, het aantal bezoekers en pageloads e.d. Zowel van deze weblog als screencasting.blogs.com. Deel 2 zal het aantal postings, reacties en trackbacks weergeven.

Webfeed abonnees
Onderstaande grafiek geeft het aantal lezers weer dat zich geabonneerd heeft op een webfeed. Te zien is dat het aantal van onder de 50 in januari naar boven de 350 is gegroeid in december. Daarbij dient nog opgemerkt te worden dat telkens het einde van de maand als meetpunt is genomen. Voor december betekent dat dat het een zondag was. Het aantal webfeed lezers is dan altijd 20% lager. Dit is vooral van invloed op het aantal webfeed lezers van Hans on Experience (HoE). Op die laatste zondag van december was het aantal lager dan 200 en op maandag 250. We kunnen dus stellen dat het aantal lezers momenteel rond de 400 schommelt. Met in het weekend telkens een terugval naar 350.

Rss

Hieronder staan de grafiekjes met het aantal bezoekers. Dit om de snelheid van de pagina zo hoog mogelijk te houden.

Bezoekers
In januari was het aantal unieke bezoekers voor Hans on Experience ongeveer 2100. Juni was een topmaand met ongeveer 8000 unieke bezoekers. Afgelopen maanden schommelde dit aantal zo rond de 7300. Totaal zijn er 73709 unieke bezoekers geteld door StatCounter op Hans on Experience. Het totaal aantal opgevraagde pagina’s was 137241 en schommelt zo tussen de 12000 en 13000 per maand. Het aantal terugkerende bezoekers schommelt tussen de 1100 en 1200 per maand. Totaal zijn er 13547 terugkerende bezoekers geweest. Veel bezoekers komen voor de eerste keer op HoE. De laatste maanden zijn er dat ongeveer 6000 per maand. Totaal over 2005 zijn er 60288 bezoekers geweest die voor de eerste kennismaakte met mijn weblog.

Bezoekers

Bezoekers totaal HoE

Het bezoekersaantal van mijn weblog screencasting.blogs.com is een stuk lager. Vooral omdat er veel minder berichten op verschijnen.

Bezoekers screencasting

Bezoekers totaal screencasting

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

1 Comment

  1. Hans on Experience

    Statistieken januari en februari 2006

    De statistieken van januari en februari. Pageloades Januari: 9448 en februari: 10016Unieke bezoekers: Januari 5885 en februari: 5387Terugkerende bezoekers: Januari 789 en Februari 741 Vorig jaar was het gemiddelde per maand als volgt:Pageloades: 12328U…

    Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This