Select Page

Statistieken februari 2011

Statistieken februari 2011

Weer tijd om wat statistiekjes hier te bloggen. En ditmaal natuurlijk van februari 2011.

Bezoekers weblog

Hieronder het aantal unieke bezoekers, totaal aantal bezoeken, bezochte pagina’s, het totaal aantal hits op de weblog en het volume aan data dat is gebruikt.

Statistieken weblog febr 2011

Gebruik van de webfeed

Hieronder kun je zien hoe de RSS feed in FeedBurner het gedaan heeft in februari 2011. Je ziet het totaal aantal views, kliks en downloads. Nogmaals het betreft hier dus de RSS feed, ofwel mensen die vanuit de RSS feed berichten lezen (4550 views op 105 berichten), naar de weblog doorklikken (11030x op 836 links) of zaken downloaden vanuit die feed (245). Je ziet ook het aantal items waarop is geklikt (836) en op hoeveel downloads (45).
Aggregate Item Use feedburner

Bezoekers aan YouTube video’s

Hieronder zie je de spreiding van het aantal keren dat youtube video’s zijn bekeken.  Er zijn in totaal 3842 views gemeten in YouTube.

YouTube Insight - Aantal weergaven - hansonexperience febr 2011

Flickr foto views

En tot slot zie je de spreiding van het aantal views van de foto’s in Flickr. In totaal zijn er 12762 views op foto’s geweest.

flickr februari 2011

Ook nog even het pdf document waarin een bijlage zit met de meest populaire (meer dan 100x bekeken) weblogpostings e.d.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This