Select Page

Social networks and the networked society

Fokke en sukke

 

Krijn Schuurman van InterimIC heeft een presentatie gemaakt die heel helder de opkomst van de weblogs laat zien.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

3 Comments

 1. mf

  Mooie samenvatting van Blognomics 2005. Begrijp alleen niet waarom hij niet de bronnen noemt van zijn sheets. De Fokke & Sukke sheets zijn speciaal gemaakt in opdracht van Ilse Media.

  Antwoord
 2. Krijn Schuurman

  Marco (of iemand anders),
  Je ziet hoe het kan lopen. Uiteraard heb ik dat verteld in m’n presentatie. Op verzoek van een aantal mensen zet ik de slides online. Een trackback, een comment en dan zijn we hier 🙂

  Antwoord
 3. Hans

  Niet minder welkom Krijn!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This