Select Page

SNAP is back: maar nu kun JIJ het ook uit zetten

Een tijd terug introduceerde ik een feature SNAP genaamd. Daarmee zie je de website die onder een externe link zit. Probeer maar eens bij het woordje SNAP in de eerste zin. Ik vroeg toen om reactie van de lezers. Daar kwam niet veel response op. Een maand later kreeg ik alsnog een reactie op de vraag wat jullie daarvan vonden. Dat was voor mij reden om de vraag nog eens te stellen: Snap. vervelend of niet? En daar ontstond toen een levendige discussie met voor- en tegenstanders. Prachtig!
Een belangrijke tekortkoming, die ook regelmatig aan bod kwam en waar zelfs een workaround voor gevonden werd, vond ik (en vele anderen) het feit dat gebruikers (lees: jullie dus) het spul niet af konden zetten. Ja, wel met die workaround van Pierre, maar dat vond ik geen echte oplossing. Teveel gedoe. Reden voor mij om het spul dus van mijn blog te halen.
Maar enkele dagen later introduceerde SNAP het feature waar velen op zaten te wachten, nl. de mogelijkheid om SNAP uit te kunnen zetten. Per blog of voor alle blogs. En niet door naar een andere website te gaan of iets dergelijks, nee gewoon in het plaatje op de weblog zelf.
En daarmee is een belangrijk opstakel uit de weg geruimd wat mij betreft. Je kunt dus nu in een SNAP-plaatje onder het feature Options aangeven dat je het spul niet meer wilt zien. Handig toch!
Ondertussen zie ik het features SNAP steeds meer opduiken op allerlei blogs en is het zelfs zo dat het standaard op 600 WordPress blogs is geïnstalleerd en het waarschijnlijk op alle WordPress blogs als standaard feature opgenomen gaat worden.

Ik vind het zelf een handig feature en omdat degenen die dat niet vinden het hier op mijn blog uit kunnen zetten, heb ik het weer toegevoegd.

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

7 Comments

 1. Fred Zelders

  ‘t Spijt me dat ik het moet zeggen: Ik vind het een rampzalige ontwikkeling.
  Sorry hoor!

  Antwoord
 2. Fred Zelders

  De Options link in de SNAP-pop-up doet het niet in alle browsers.
  Ik gebruik nu Safari (Mac OS X) en daar verschijnt na klikken op Options van de SNAP-pop-up een lege box met een lichtgele achtergrond en een Close Options link rechts bovenin.
  Verder niets.
  Zucht …

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  @fred, ik heb een support form ingevuld bij snap

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  @pierre: 😉 Wel jammer want dan mis je nu een snap van al die interessante snaps die onder die gezichten van de bloggers zitten. Prachtig om daar een kijkje van te nemen zonder er naar toe te gaan. Maar ieder zun meug (op zijn brabants 😉 )

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This