Select Page

Skype 3.0: groupchat

Tja, dat moet ik natuurlijk even proberen. De nieuwe Skype 3.0 beta. Niet omdat het versienummer verhoogd wordt, maar vanwege de mogelijkheid voor een groepchat op te zetten via Skype. Ik heb daar al wel eens mee gewerkt maar nog niet op deze manier door het aan te kunnen bieden op een blog. Dat kon ook niet, want deze feature is nu pas geintroduceerd.
Je ziet hieronder een scherm (hoop ik) om deel te nemen. Ik heb de chat gewoon even open gezet voor iedereen. Je kunt dat natuurlijk ook doen in een meer besloten omgeving. Voor vergaderingen of zo.
Als je op Join Now klikt zal Skype geopend worden en kun je dus deel gaan nemen. Ik heb nog geen flauw idee wat er allemaal gebeurt en hoe het werkt. Maar dat is juist ook de bedoeling. Zo kunnen we dus iets leren.  

About The Author

Hans Mestrum

Hans is al 12 jaar bezig op het gebied van Social & Media. Vooral als videoblogger van projecten, evenementen etc. Per 1 januari 2016 is hij als videofilmer en videoblogger werkzaam in zijn eigen bedrijf hans ON experience. Hij maakt korte video's van evenementen, huldigingen, voorlichting, productintroducties, kennisoverdracht, presentaties, interviews, bevlogen mensen, open dagen etc. Schroom niet om hem om informatie te vragen wat hij voor jou kan betekenen. Bekijk ook zijn profiel website of kijk hieronder voor zijn online présence.

5 Comments

 1. Fred Zelders

  Hans,
  Ik heb geprobeerrd maar wat ik al vreesde gebeurde ook: Ik heb Skype 2.0 op Mac.
  Gevolg: Ik wordt doorgeleid naar een Skype pagina om de nieuwste versie te downloaden.
  Maar helaas … die download is niet geschikt 🙁

  Antwoord
 2. Pierre

  Werkt prima op Windows.

  Antwoord
 3. Hans Mestrum

  Wow, dat was mooi!
  Net met een aantal mensen een chat gevoerd waarbij Betsy Weber van Camtasia in New York in een auto zat te chatten 😉
  En het werkte allemaal heel behoorlijk.

  Antwoord
 4. Hans Mestrum

  Later op de avond hebben we ook nog met een paar mensen Skypecast uitgeprobeerd. Dan kom je dus in een chatroom met audio. Gaaf!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom!

hans mestrum
Hans Mestrum

Leuk dat je hier op mijn weblog bent. De video's en foto's die je hier vindt, zijn door mij gemaakt voor o.a. de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), waar ik videoblogger en videofilmer ben.

Per 1 januari 2017 kan ik vanuit mijn eigen bedrijf hans ON experience ook voor jou korte videofilms maken. Dat kan een impressie zijn van een evenement, open dag, huldiging, of een video voor voorlichting, presentatie, productintroductie of een uitnodiging of van bevlogen mensen.

Ik voer het hele traject voor u uit, van intake tot opname, van bewerken van het videomateriaal tot het online zetten of aanleveren van het videobestand.

Schroom niet om contact met me op te nemen om te bespreken wat ik voor jou kan doen!

Laatste video’s

Recente Tweets

Archieven

Categorieën

Zonnemeter

Hoeveel Watt produceren mijn zonnepanelen op dit moment?

Pin It on Pinterest

Shares
Share This